Szőnyeg tisztítás

Üde, tiszta szőnyeg – allergiamentes tisztítási technológiával, az Ön otthonában!

A szőnyegek esztétikai élményt és eleganciát kölcsönöznek az otthonunknak és az irodáknak, befolyásolják a hozzánk látogatókban rólunk kialakult képet.

Ezért is fontos a megfelelően karbantartott és tisztított szőnyeg. A rendszeres, akár heti porszívózás eltávolítja ugyan a por egy részét, de a mélyebb szövetrétegekben megbújó szennyeződéssel, élősködőkkel, foltokkal már nem tud elbánni. A bérelhető kárpit vagy szőnyegtisztítók sok esetben alacsony hatásfokúak esetleg túlságosan eláztatják a szőnyeget, amely így bedohosodhat, bepenészedhet, a tisztítás többletköltséget eredményez.

Az általunk kínált szőnyegtisztítás a szőnyeg elszállítása nélkül, helyben, az Ön otthonában, irodájában történik.

Korszerű technológiánkkal csak a tisztításhoz szükséges mennyiségű vizet használjuk, amit a berendezés nagy vákuum erejével el is távolít. Így sem a szőnyeg, sem annak környezete nem ázik el. Nem kell aggódnia a padló károsodása miatt. A tisztítást a szőnyeg eredeti helyén el tudjuk végezni. A teljes száradási idő vastagságtól függően szobahőmérsékleten kb. 4-8 óra. E mellet eltávolításra kerül minden allergizáló anyag, szag is.

A szőnyeg színe és anyaga – köszönhető a kíméletes, ám hatásos tisztításnak - újra káprázatos lesz, visszanyeri korábbi ragyogását.

Nagyteljesítményű tisztítógépünk – ha a szőnyeg fajtájához szükséges - 70°C hőmérsékletre melegíti a vizet. Az ehhez adagolt allergénmentes (Woolsafe minősítéssel rendelkező, így gyapjú és selyemszőnyeg kíméletes tisztításához is javasolt) keveréket nagy nyomással a szőnyegbe juttatja, majd ugyanilyen erővel vissza is szívja. Így átmossa a szőnyeget.

A munkánk végeztével a megfelelő száradáshoz a helyiségekben biztosítani kell a levegő szabad áramlását, a párás levegő eltávozását nyitott ablakkal, vagy párátlanító funkcióval rendelkező klímaberendezéssel, télen, hideg időben a lakás fűtésével.

A mélyebben található egyéb szennyeződést (állati szőr, zsír, olaj, szag, stb.) is kitisztítjuk. Ezért többet nyújt Önnek ez az eljárás a közismert technológiáknál.

Nem használunk lúgos vagy savas kémhatású tisztítószereket, mert azok károsíthatják az anyagot, fakíthatják a színeket és allergizálhatnak is.

Lakáson vagy irodán belüli (esetleg teljesen kárpitozott busz, hajó, repülő belsejében végzett) munka esetén szakembereink a már megtisztított felület védelme érdekében lábzsákot használnak.

Áraink

Munkadíj
Műszálas/ gépi szőnyeg 6mm-ig / m2 1200 Ft-tól
Shaggy, hosszú szálú, kézi perzsa, selyem / m2 1500 Ft-tól
A szőnyegeket elszállítás nélkül Önnél tisztítjuk! (lásd: leírás)
Ha a fentiektől eltérő szőnyege van, azok tisztítási áraihoz, valamint nagyobb mennyiség vagy egybefüggő szőnyegfelületek (szobai vagy irodai padlószőnyeg) egyedi áraihoz kérjen árajánlatot!
Kiszállási díj ​
Budapest területén 15000 Ft alatti rendelés esetén 1500 Ft
Budapest területén 15000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Budapest városhatárán kívül, oda-vissza út (a megrendelési nagyság függvényében változhat, így azt az árajánlatban határozzuk meg) 80Ft /km
Parkolási övezetekben a parkolásért nem számítunk fel külön díjat.
Áraink bruttó árak és Forintban értendőek.
Minimális rendelési érték: 10.000 Ft bruttó