Autókárpit tisztítás

Autóülés, szőnyeg, kárpit kitisztítása folt-, szag- és atkamentesítése az Ön otthonában.

A gépjárművek kárpitja nem csak akkor szennyezett, amikor mi annak látjuk. A levegőben lebegő mikron nagyságú porszemcsék leszállnak és megülepednek még a rendszeresen takarított ülésekben is, mivel a kárpitok anyaga úgy viselkedik, mint egy szűrő. A foltosodás ezután bekövetkezhet egy tiszta pohár víztől vagy esős napon, a ki-beszállás alkalmával az ülésekre cseppenő esővíztől is. Ráadásul, hasonlóan bármilyen más kárpithoz ebben is megtelepszenek az atkák, gombák, egyéb élősködők, amelyekkel össze vagyunk zárva. Ezek a szellőztető berendezés által felkavart levegővel a légző rendszerünkbe is bejuthatnak.

A gépkocsi kárpit házilag - a reklámokban látott és ismerősök által ajánlott szerekkel - történő tisztítása hosszadalmas, költséges és a remélt végeredmény gyakran elmarad. Az autómosók zömében végzett belső kárpittisztítás során az üléseket kiszerelik, teljesen átmossák nagynyomású berendezéssel, majd legalább egy napos száradás következik. Ennél mi olcsóbb, gyorsabb, az Ön számára kényelmesebb megoldást kínálunk.

A kárpitot nem áztatjuk túl és a gépünk szívóereje szabályozható így nem teszünk kárt sem az anyagban sem az elektronikában.

Az általunk használt allergénmentes tisztítószereinkkel még a legragaszkodóbb ételfoltokat, zsíros, festékes szennyeződéseket, rúzsfoltot, rágógumit, stb. is maradéktalanul el tudjuk távolítani a nehezen hozzáférhető helyekről is.

Az autókárpit tisztítási munkát a megrendelőnk által kért helyszínen végezzük el, ami lehet udvar, a ház előtti parkoló, egy kocsibeálló, vagy mélygarázs. A gépkocsi kárpittisztításhoz a berendezésünk működtetéséhez szükséges áramvételi lehetőségre van szükség, illetve esős napon fedett helységre.

Gépgalériánkban és facebook oldalunkon látható, hogy sikeresen tisztítjuk az olyan foltokat, mint a gyermek ülőhelyén keletkezett ételfoltok, fejtámla, könyöklő kifényesedése, vagy a házi kedvenc szállítása közben keletkezett foltok.

A járművek üléseinek, kárpitjainak, szőnyegeinek tisztítását évtizedek alatt folyamatosan tökéletesített, rendkívül hatékony, allergizáló vegyi anyagoktól mentes, biológiailag lebomló tisztítószerekkel és professzionális, nagy teljesítményű géppel végezzük el. Mélytisztítási módszerünk a kárpit mélyéről is eltávolíthatja a szennyeződést, port, atkát, baktériumot. Technológiánknak köszönhetően a frissen kitisztított autókárpit (21-26°C hőmérsékleten) nagyon rövid idő alatt megszárad és a takarítási folyamat végére a jármű használható.

Az autókárpit tisztítás várható időtartama:
  • 1 csomag (ülések, ajtók): kb. 1-1,5 óra

Várható száradási idő normál hőmérsékleten (kb. 21°C) és megfelelő szellőzés mellett kb. 4-6 óra. (egy kellemes nyári napon a vezetőülés tisztításával kezdve, mire a munka végére érünk a vezetőülés száraz)

Fontos!
A gépkocsi kárpittisztítását 15°C hőmérséklet alatt és esős időben - amennyiben nem áll rendelkezésre fűtött garázs vagy mélygarázs - nem javasoljuk, amivel a gépkocsi megfelelő száradása így nem biztosított.

Áraink

Munkadíj
1. „csomag”- ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete18000 Ft-tól
2. „csomag”:„1 csomag” + padlószőnyeg + csomagtartó + kalaptartó25000 Ft-tól
3. „csomag”:„1 + 2 csomag” + műanyagfelületek, műszerfal ápolás30000 Ft-tól
Mennyezeti kárpit tisztítása (a megrendelő kérésére és felelősségére előzetes felmérés és egyedi árajánlat alapján)egyedi ajánlat
Bőrápolás, kisbusz, busz, repülőgép, hajó, stb...egyedi ajánlat
Autós gyermekülés tisztítása3500 Ft-tól
Kiszállási díj ​
Budapest területén 15000 Ft alatti rendelés esetén 1500 Ft
Budapest területén 15000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Budapest városhatárán kívül, oda-vissza út (a megrendelési nagyság függvényében változhat, így azt az árajánlatban határozzuk meg) 80 Ft /km
Parkolási övezetekben a parkolásért nem számítunk fel külön díjat.
Áraink bruttó árak és Forintban értendőek.
Minimális rendelési érték: 10.000 Ft bruttó